Najnovšie recenzie zo sekcie Vozíky na hadice
- Nemecká kvalita, ešte som to nevyskúšal, no dúfam, že vydrží dlho.
- Skladny bubon
- Nie na každodenné pouzitie
- Veľmi nedržia na škvarku.
kupil som kompresor a nebolo nic pri nom.
- kvalita
- Polejem celú záhradu a hadica je na svojom mieste a nezavadzia.
Produkt nie je modrý ale antracitový - mne to vyhovuje, ale niekomu to môže vadiť.
- Výborná tlaková hadica
Ešte to nie je namontované, keď bude tak napíšem.
- perfektné
- Perfaktne sa ovláda
Praktické
- Solidne spracovanie
- Posuv ukladania hadice je nastavený na priemer hadice do 19mm .Ja som vozik kupoval na Hadicu 19mm a 50metrov a posuv ukladal hadicu nie vedľa seba ale na seba a tým pádom by sa 50 metrov nezmestilo.Posuv som demontoval.
Do priemeru hadice 3/4 perfektný vozik.
Iný som nenasiel na hadicu 3/4 a dĺžkou 50m tak musim byť spokojný.
Jednoduchá montáž ani nie 5minut. Super manipulácia s vozíkom počas polievanie.
- Praktickosť
Spokojnosť...
- navíjanie hadice ide pohodlne
- vodiaci úchyt hadice
- dostatočne veľký
- možnosť rýchleho zhodenia zo stojana
- zatiaľ nič
- trochu slabšie drží rukoväť navíjania
Bubon som použil na vodný stĺpik v záhrade. Je osadený na pevnom plechovom samosvornom úchyte, do ktorého budom iba zavesíte a hocikedy zvesíte.Mám na ňom hadicu, ktorá dočiahne po celej záhrade. Hadica sa dobre navíja na bubon, treba však trochu pomôcť hadici aby sa rozkladala na bubne rovnomerne. Ak zaberiete silnejšie rukoväť navíjania bubna, ktorá je iba naklipnutá na bubne, Vám zostane v ruke. Ale si tam mám už ozaj veľa hadice :)
Výborná pomôcka je priložený vodiaci úchyt, ktorý má otočné valčeky a tak je možné hadicu navíjať alebo odvíjať z rôzneho smeru. Buboj treba na zimu schovať, nie je mrazuvzdorný. Som teda celkovo spokojný s výrobkom.
Uplna spokojnost. Isto odporucam.
- Aj na veľký pozemok
- Funguje skvele aj po rokoch
Zobrazujem 181 - 200 zo 400 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...20 Ďalšie »