Najnovšie recenzie zo sekcie Vozíky na hadice
rýchle dodanie
- Produkt je kvalitný
Zatiaľ som ešte produkt nepoužíval n, lebo je zimné obdobie.
Ľahká montáž a vyzerá to tak, že produkt je presne taký ako som aj očakával, čiže pevný a odolný.
- masívny
super
OK dobrý materiál.
urcite odporucam, priazniva cena oproti znackovej konkurencii a po roku pouzivania ziaden problem
- Odporúčam ,manžel si pochvaluje
- praktický, ľahký držiak na zimné uskladnenie hadice
Hadica sa nezamotáva
Kvalitné prevedenie
Kvalitny vyrobok...
- Výborná konštrukcia, ľahké namotavanie, kolečko pre motanie hadice.
Výborná vec do záhrady, hadica je stále uložená, ľahko sa namotava, kluka sa dá odklopit. Robustná konštrukcia, stabilná aj pri ťahani hadice. Max spokojnosť zatiaľ.
- Pevná konštrukcia
- Dobrá manipulácia
- Spratný
Je to super vec, poznám to z mojej bývalej práce tam sme takéto niečo používali každý deň, uľahčilo nám to prácu hlavne na konci smeny keď sa robil poriadok.Ja to v mojej domácnosti používam len cez leto, takže pomenej,ale je to perfektná vec,hlavne cez to leto na polievanie a najviac sa mi páči ,že na konci sezóny demontujes,schovas a máš poriadok.Ja asi tak, ďakujem.
- Postačuje na bežné účely
- Kovové časti= väčšia životnosť.
- Vedenie vody je z väčšej časti z plastu, čo beriem ako veľké mínus produktu - je len otázkou času kedy plast popraská a bude to nepoužiteľné. Vzhľadom k cene produktu je to nepraktické riešenie.
Mám pocit že toto nie je ryba ani rak. Väčšina častí je z kovu= veľké plus k životnosti, ale vedenie vody okrem jednej koncovky je z plastu...Keďže celý systém je tak dobrý ako jeho najslabšia časť - tak keď sa niečo stane tej plastovej trubke tak to celé môžete dať do šrotu.
- Rýchla manipulácia s hadicou
- Lahka montaz, hadica dostatocne dlha. Dosiahne mi vsade.
Zobrazujem 141 - 160 zo 400 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...20 Ďalšie »